До мережі потрапила дуже дивовижна інформація щодо радянського автомобіля. З'явилася можливість побачити справжню «капсулу часу» у вигляді Москвича в ідеальному стані, який привернув багато уваги автолюбителів, і не тільки.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «world_retro_autos» у Instagram.

«Іжевський Москвич-412ІЕ-028 1983 року випуску на Авторуху, серпень 2021, Харків. Часто ці машини зустрічаються якщо не в убитому, то в робочому стані готові везти розсаду на дачу. Але це не про героя нашого посту. Справжня капсула часу - пробіг цього Москвича трохи більше 4 тис. к. Автомобіль на радянській гумі, а оригінальний стан, з червоним салоном, що характерно для експортних автомобілів», - підписано публікацію в соцмережі.

Крім цього, було помічено, що цей автомобіль знаходився в одній сім'ї все життя. Його придбали за унікальною розцінкою за досягнення у сільському господарстві. Важливо підкреслити, що сім'я мала свій автомобіль, тому вони вирішили «законсервувати» Москвич і залишити його в новенькому стані на багато років.

Важливо відзначити, що цей Москвич-412ІЕ-028 1983 року знаходиться в ідеальному стані. Багато ентузіастів готові віддати чималі гроші, щоб отримати його в свої руки.

Читайте також:

Його робили у Києві: у мережі показали дуже рідкісний Москвич. Придбати міг не кожен

Ворог народу: як виглядав Москвич, який ненавидів увесь СРСР

Автоукраїнізація: у мережі показали рідкісний Москвич в українській збірці

А тепер - "горбатий": у мережі показали, як виглядатиме новий Москвич для росіян. Фото