У мережі з'явилися чутки про те, що знаменитий завод ЗАЗ нібито планував випускати нові автомобілі бізнес-класу. Так, легендарний український завод хотів виготовляти нові сучасні автомобілі.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин про автомобілі.

Ні для кого не секрет, що після розвалу СРСР всі зазнавали великих труднощів. Це стосується й відомого українського заводу ЗАЗ.

Потрібно зазначити, що просочилася інформація про те, що один із українських блогерів Віктор Степанов повідомив українцям про те, що ЗАЗ нібито збирається відновити виробництво автомобілів і показав свою потенційну новинку під назвою «Гетьман».

За словами блогера, цей автомобіль панувався як преміальний сегмент. Є здогади, що цю машину нібито випустили для того, щоб дати відповідь російському автомобілю Aurus, що схожий на нього.

Обидва екземпляри досить сильно схожі на Rolls Royce, особливо своїми масивними решітками радіатора, великим капотом і оптикою.

Варто зазначити, що для багатьох автомобілістів це може здатися несподіваним, оскільки вже давно нічого не випускалося на українському заводі.

Ще є інформація, що «Гетьман» мав оснащуватися преміальними «фішками», які б принесли безліч зручностей для своїх потенційних господарів.

Читайте також:

Обходьте їх стороною: названі найненадійніші та примхливіші машини

Їх намагаються не продавати: названі вживані машини, які коштують дорожче за нові

Фахівці розкрили хитрощі, які допоможуть правильно підготувати машину до продажу