У мережі показали дуже корисну та цікаву статистику, яка скаже про найненадійніші автомобілі. Через те, що багато хто мріє про свої особисті автомобілі, фахівці з Німеччини вирішили попередити потенційних автомобілістів, щоб уберегти їх від неякісних машин.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «mashyna»

Є така спеціальна організація TÜV Sud, яка відповідає за техогляд автомобілів у Німеччині. Експерти з цієї компанії надали статистику, яка скаже про найненадійніші автомобілі. Важливо зазначити, що зараз йтиметься про вживані автомобілі з пробігом.

Крім цього, експерти сказали, що останнім часом рейтинг надійності машин впав, що говорить про те, що кількість проблемних лише зростає.

Рейтинг проблемних автомобілів з пробігом віком близько 3-х років починає Dacia Duster – 11,6% проблемних авто, Dacia Dokker – 10,8%, Volkswagen Sharan – 9,4%, Citroen C3 Aircross – 9,4% та BMW X5/ X6 – 8,8%.

Автомобілі, які старші за 4 роки не менш проблемні, а навіть навпаки. Якщо взяти Dacia Duster, то вони будуть мати якісь проблеми у 18% випадків, Volkswagen Sharan – 17,1%, BMW 2 Series Active Tourer – 16,7%, Seat Alhambra – 16,6%, Dacia Dokker – 16, 1%.

Але якщо брати автомобілі старше 6-7 років, то там буде все набагато гірше.

Якщо взяти загальну статистику, скрізь рейтинги починає марка Dacia, що говорить про те, що цей екземпляр не варто навіть і розглядати.

Читайте також:

Їх намагаються не продавати: названі вживані машини, які коштують дорожче за нові

Фахівці розкрили хитрощі, які допоможуть правильно підготувати машину до продажу

У Росії вже почали підпалювати машини з літерою Z. З'явилося фото