Попри те, що в Україні очікувалося зростання викрадень автомобілів, цього не сталося. Однак є маса автомобілів, які вважаються самими викрадаємими, і українців вирішили про це попередити.

Цю інформацію надали на порталі «avtosota»

Варто зазначити, що на сьогоднішній день зростання викрадення автомобілів в Україні не спостерігається. Але, найвикрадаємими машинами вважаються корейці. Також повідомляється, що переваги викрадачів останнім часом не змінились.

Як відомо, найчастіше крадуть корейські автомобілі, а друге місце можна поставити японські.

Є статистика, яка каже, що у 2022 році найчастіше викрадали таких корейців як Hyundai та Kia. У відсотковому співвідношенні виходить, що практично кожна п'ята з цих машин була викрадена.

Як кажуть страховики, вони зробили підрахунки та виявили, що крадуться найчастіше кросовери Hyundai Tucson, Hyundai Santa Fe та Kia Sorento. За ними слідує японський автомобіль Mitsubishi Outlander, який викрадають у 8% випадків.

Крім цього, злочинців явно цікавлять Toyota Camry та Toyota Land Cruiser, оскільки вони потрапляють у 4%. Невелика частка викрадень припадає і на Honda CR-V, Infiniti M35, Infiniti QX80, Mercedes Benz E 200, Lexus LX570 та інші автомобілі.

Важливо відзначити, що цього року викрадали більше білих машин, ніж чорних.

Читайте також:

Їх намагаються не продавати: названі вживані машини, які коштують дорожче за нові

Фахівці розкрили хитрощі, які допоможуть правильно підготувати машину до продажу

У Росії вже почали підпалювати машини з літерою Z. З'явилося фото