Українцям вирішили нагадати про унікальний екземпляр серед радянських автомобілів. Зараз йтиметься про «бандитську» Волгу, яку почали виробляти у 90-х роках.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Car»

Напевно, багато хто згадає, що в 90-ті роки було також зовсім не просто. Після розпаду СРСР у багатьох країнах почався хаос, особливо це торкнулося автопрому колишнього Радянського Союзу. Насамперед треба відзначити ГАЗ, який намагався пережити важкі часи будь-якими способами. Саме в цей період і з'явилася Волга на автомобілебудівному заводі Горького, вона відома як ГАЗ-3111.

ГАЗ-311: фото з мережі
ГАЗ-311: фото з мережі

Варто зазначити, що цей екземпляр досить сильно виділявся серед решти автомобілів. Це не дивно, так як він має досить значний зовнішній вигляд і великі габарити. Однак, незважаючи на модифікацію, інженери ГАЗ вирішили не змінювати традиції і зробили Волгу схожу на своїх «сестер».

ГАЗ-311: фото з мережі
ГАЗ-311: фото з мережі

Седан ГАЗ-3111 був шириною 1,8 метра, а вистій - 1,4 метра. Крім цього, варто помітити і суттєві зміни у дизайні, особливо у передній частині цього автомобіля. Він став більш сучасним та красивим, що говорило про те, що на нього звертали увагу багато людей. Ще багажник цієї Волги став значно меншим.

Читайте також:

Монако катається стара радянська Волга на українських номерах. Фото

Була тільки у Брежнєва: у мережі показали Волгу "судного дня". Генсек навіть не міг до неї залізти

У США продають колекцію радянських авто: є і Волга, і рідкісний ВАЗ

Людей розвозили на Волгах: як виглядав аеропорт «Бориспіль» у 80-х. Архівне фото