Українцям показали вельми несподіваний варіант одного із радянських автомобілів. Стало відомо, що вироблялися спеціальні Москвичі, які виконували досить важливу роль життя кожної людини.

Відповідну публікацію надали на порталі новин «znaj»

Насамперед слід зазначити те, що зараз йтиметься про Москвичів, які робилися на території України. Так, є відомості про те, що старі радянські автомобілі робилися у Києві ще у 90-х роках.

Ці незвичайні автомобілі збиралися у столиці України, після чого вони вирушали до Москви.

Модифікований Москвич із Києва
Модифікований Москвич із Києва

Така ситуація склалася після того, як розпався Радянський Союз і всі його колишні країни намагалися пристосуватися до нових економічних умов. Напевно, багато хто згадає, як зміни в 90-ті змінили життя. Саме в цей час і з'явилися модифіковані Москвичі.

Якщо звернути увагу на цей екземпляр, то в очі відразу кинеться змінений кузов, який захоплює своєю місткістю. Також можна було побачити седани, купе та мінівени на базі 5-тидверного хетчбека з реально високими дахами.

Модифікований Москвич із Києва
Модифікований Москвич із Києва

Ці Москвичі вважаються справжнім раритетом, оскільки їх випускали дуже лімітованою кількістю. У період із 1994 по 2001 року було вироблено лише 700 даних машин.

Читайте також:

А тепер - "горбатий": у мережі показали, як виглядатиме новий Москвич для росіян. Фото

Що залишиться від Запорожця та Москвича: відео старих краш-тестів радянських машин

Повернення до СРСР: росіяни відродять випуск "Москвичів". Вся справа у санкціях

Його випускали навіть у Болгарії: як виглядав рідкісний Москвич, який ненавиділи у СРСР