Існує чимало автолюбителів, які займаються різноманітними тюнінг-проектами. Є чимало умільців, які дивують людей своїми модифікаціями і зараз йтиметься про одну з них.

Цю публікацію оприлюднили на порталі «mmr»

Фантазія українських автолюбителів дивує публіку та очевидців на постійній основі. Вже можна було побачити Запорожець, схрещений з Порше та багато чого іншого. Однак зараз йтиметься про новий рівень, коли умільці додумалися схрестити УАЗ "буханець" з Mitsubishi Pajero.

Нещодавно на території Львова було помічено черговий шедевр, який ні на що не схожий - УАЗ "буханка" з частинами та деталями від Mitsubishi Pajero.

Модифікований УАЗ: скрін із мережі
Модифікований УАЗ: скрін із мережі

Варто відмінити, що відразу в очі впадає передня частина цього автомобіля. У той час так бічна частина УАЗ практично не змінилася.

Після того, як була зроблена досить дивна і важка робота, даний екземпляр надійшов на продаж, саме звідти про нього і стало відомо.

Модифікований УАЗ: скрін із мережі
Модифікований УАЗ: скрін із мережі

Завдяки Mitsubishi Pajero УАЗ отримав необхідний комфорт у салоні. Також важливо підкреслити, що сама начинка від Mitsubish потрапила в цей унікальний «буханець», що свідчить про його надійність та неймовірну прохідність на різноманітних дорогах та бруді.

Що стосується фарбування цього модифікованого фургона, то воно більше схоже на ралійний автомобіль завдяки своїм наклейкам.

З нього здерли Range Rover: як виглядав нікому невідомий УАЗ, який так і не побачив світ

Для чого військовим постачали УАЗ із двома кермами. Огляд рідкісної моделі

Цегла замість буханця: як виглядатиме найновіший УАЗ 469. У мережі з'явилися живі фото