У мережі розповіли та показали один із перших електричних пікапів GMC Hummer EV Edition 1. Хоча ця новинка з'явилася на світ зовсім недавно, вже з'явилися кадри розбитого GMC Hummer EV Edition 1.

Цю публікацію розмітили на порталі «Автоцентр»

Перші поставки електромобіля GMC Hummer EV Edition 1 розпочалися на початку 2022 року. Однак з'явився розбитий екземпляр цього пікапа, який проїздив менше ніж рік.

Цей побитий GMC Hummer EV Edition 1 виставили на аукціон після аварії. Важливо відзначити, що цей пікап викликає особливий інтерес в Україні.

GMC Hummer EV Edition 1: скрін з аукціону
GMC Hummer EV Edition 1: скрін з аукціону

Якщо говорити про несправності даного битого пікапа, то очевидно, що він має проблеми з ходовою частиною. Однак потрібно розуміти, що ремонт цього автомобіля влетить у копієчку, бо лише одна задня фара на нього коштує 4 тисячі доларів.

Враховуючи, що цей GMC Hummer EV Edition 1 перебуває у досить тяжкому стані, його ціна на аукціоні досягла позначки 96 тисяч доларів.

Однак це далеко не та цифра, на яку розраховує продавець. Власник цього побитого пікапа вказав неймовірну суму – 198 059 доларів.

GMC Hummer EV Edition 1: скрін з аукціону
GMC Hummer EV Edition 1: скрін з аукціону

Це захмарна цифра, оскільки сам виробник продає ці машини за 110 295 доларів.

Торги на аукціоні із цим битим варіантом мають закінчитися 20 жовтня. Цікаво, хтось купить цей биток за таку дивну ціну, тому що цілий автомобіль обійдеться дешевше.

Як продовжити життя автомобільних двірників вдвічі: є спеціальна точила. Відео

"Секретний сад": у Британії знайшли "цвинтар" ретро-автомобілів. Очі розбігаються, відео

Барбекю на колесах. У мережі згадали про автомобіль ЗАЗ "Перспектива"