Всі автолюбителі можуть бути трохи здивовані після того, як побачать новий кросовер Jeep Avenger. Дебют цього компактного кросовера приголомшив публіку, оскільки він став електро та має двигун від Peugeot e-308.

Цю публікацію оприлюднили на порталі «focus»

У столиці Франції в одному з автосалонів було вперше показано Jeep Avenger. Цей автомобіль вироблявся в Америці, і він уперше надійде на польське виробництво наступного року.

Jeep Avenger (Фото: Stellantis)
Jeep Avenger (Фото: Stellantis)

Замовляти нові моделі Jeep Avenger можна вже з сьогоднішнього дня.

Jeep Avenger - це новий електрокросовер довжиною 4,1 метра. Він має таку саму платформу, як і Opel Mokka та DS3. Також слід сказати, що через деякий час з'явиться і бензинова версія.

Jeep Avenger (Фото: Stellantis)
Jeep Avenger (Фото: Stellantis)

Цей сучасний кросовер має справді агресивний вигляд. Його крила та боковини мають атлетичну форму. Основною родзинкою є фірмова передня решітка Jeep, яку ні з чим не переплутати.

Віртуальна панель цього автомобіля також заслуговує на особливу увагу, а замість КПП будуть просто кнопки. Цей автомобіль має всі просунуті «фішки», яких потребує будь-який автолюбитель.

Jeep Avenger (Фото: Stellantis)
Jeep Avenger (Фото: Stellantis)

Як повідомляється, спочатку з'явився кросовер із 156 кінськими силами. Однак у найближчому майбутньому світ побачить і повнопривідну версію. Jeep Avenger може похвалитися батареєю на 54 кВт∙год від Peugeot e-308. Він має запас ходу на 400 кілометрів, а зарядити батарею можна лише за 24 хвилини на 80%.

Як продовжити життя автомобільних двірників вдвічі: є спеціальна точила. Відео

Родич КамАЗ. У Мережі показали рідкісний український автомобіль "Троянда"

Майже BMW: в Україні з'явився новий автомобільний бренд