Стало відомо, що на одному з аукціонів продаватиметься розкішний раритетний автомобіль знаменитого Фредді Мерк'юрі. Легендарний Royce Silver Shadow 1974 року буде проданий для того, щоб допомогти Україні коштами у такі лихоліття.

Цю публікацію надали на порталі «autocentre»

На превеликий жаль, війна на території України триває, і безневинні українці втрачають свої життя, долі та будинки.

Після того, як Путін наказав пыти выйною на Україну, весь цивілізований світ перейшов на бік добра і справедливості.

Rolls-Royce Фредді Меркьюрі: скрін із мережі
Rolls-Royce Фредді Меркьюрі: скрін із мережі

Як відомо, у соліста легендарного гурту Queen, Фредді Мерк'юрі, був розкішний Royce Silver Shadow. Знаменитий артист їздив цим автомобілем у студію звукозапису і не тільки.

Є відомості про те, що після смерті Фредді Мерк'юрі, цей розкішний автомобіль отримала його сестра у спадок. Проте у 2013 році вона продала його на аукціоні.

Проте найцікавішим є те, що власником цього раритетного автомобіля нібито став український артист Андрій Данилко. Ходять чутки, що він це особисто підтвердив.

Rolls-Royce Фредді Меркьюрі: скрін із мережі
Rolls-Royce Фредді Меркьюрі: скрін із мережі

Всі ці роки Royce Silver Shadow знаходився в Лондоні, і було ухвалено рішення виставити його на аукціон. Відомо, що торги мають розпочатися від 5 листопада 2022 року. Усі отримані кошти з продажу надійдуть до клініки протезування та реабілітації Superhumans Center. Ця клініка знаходиться у Львівській області.

Що стосується самого Royce Silver Shadow 1974 року випуску, то він перебуватиме в ідеальному стані, не дивлячись на свій вік.

Як продовжити життя автомобільних двірників вдвічі: є спеціальна точила. Відео

Xiaomi показала фото свого першого автомобіля. Це щось інопланетне

Аналогів цьому немає: в ОАЕ презентували унікальний автомобіль, який розробили в Україні