Автокомпанія BMW любить балувати своїх фанів новими розробками. І ось нещодавно було презентовано нову «ластівку» іменитого бренду.

Докладніше про це інформує сайт finance.ua.

BMW презентувала спортивне купе M2 нового покоління. Повідомляється, що виробництво відбуватиметься на автозаводі у Мексиці. У салонах автомобіль з'явиться навесні 2023 року.

Новий спорткар отримав безрамкові ґрати радіатора з горизонтальними ламелями, незграбні повітрозабірники, дифузор, спортивну вихлопну систему з чотирма патрубками, а також 19-дюймові колісні диски спереду та 20-дюймові ззаду.

За окрему доплату клієнт може замовити вуглепластикову панель даху. У салоні машини встановили цифрову панель приладів, яка об'єднана з дисплеєм мультимедійної системи

Спортивне купе стало на 104 мм довшим за попередника. Вага машини коливається від 1730 до 1754 кг, залежно від коробки передач. Дорожній просвіт – 123 мм.

У моделі бензиновий двигун на 3 літри, з шістьма циліндрами. Потужність агрегату складає 460 л. Двигун працює спільно з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Як налаштування доступна і 6-ступінчаста МКПП. Автомобіль з АКПП розганяється до сотні за 4,1 секунди, а з механікою - за 4,3 секунди. Максимальна швидкість – 250 км/год.

Скріншот із сайту finance.ua

Скріншот із сайту finance.ua

Читайте також: