У мережі розмістили чудовий відеоролик, на якому можна побачити незвичайний лайфхак для автомобільних двірників. На кадрах можна побачити спеціальний ніж для склоочисників, який продовжить життя двірникам на вашій машині.

Даний відеоролик розмістили на YouTube-каналі «NOVUS автомасла»

«Щітки склоочисника є витратною деталлю автомобіля. І часто виходять з ладу у невідповідний момент, наприклад, на трасі. Щоб щітки служили довше, ми розробили спеціальний інструмент, що дозволяє обробити поверхню щіток, щоб відсунути термін заміни щіток», - підписав автор каналу під відеороликом.

Автолюбителі, які переглянули це відео не стали проходити повз і почали ділитися своїми думками в коментарях.

Варто зазначити, що більшість із них виявили інтерес до цього пристрою, хоч і не змогли знайти, де його придбати. Ця незвичайна та незвична «фішка» може виявитися досить корисною для будь-якого водія.

«Тож мені "магазин на дивані". ))) З початку треба було показати, як працює до обробки, а потім після (для порівняння). І одним кадром без вставок. )))», «Ну і де її купувати... Артикул є?», «Підкажіть як купити цю штуку і скільки вона коштує? на сайті не побачив де її знайти», «Здрастуйте.Так а вартість різака яка?», - пишуть відгуки користувачі мережі.

Барбекю на колесах. У мережі згадали про автомобіль ЗАЗ "Перспектива"

ЗАЗ чи Москвич? Стало відомо, як у СРСР купували нові автомобілі

Кохання та «залізні» голуби. У Чернівцях з автомобілів «склали» карту України