Машини марки Mercedes-Benz 600 SEL найчастіше піддаються тюнінгу через свою славу. Але цей автомобіль і справді вважається особливим, навіть унікальним.

Докладніше про доробки 30-річної моделі повідомляє Фокус, посилаючись на сайт Carscoops.

Цей екземпляр зробили більш сучасним та розкішним. Потужність його V12 зросла до 615 л. с. і тепер двотонний седан демонструє динаміку на рівні спортивних авто.

За цю трансформацію взялося німецьке ательє RENNTech. Знаменитому представницькому седану 1992 вирішили подарувати друге життя, але злегка переборщили і створили спорткар.

Зовні «мерин» залишився тим самим. Тюнінг видає хіба що скромний аеродинамічний обважування, мініатюрний задній спойлер і 19-дюймові диски з шинами Michelin Pilot Sport розміром 235/45 R19 спереду і 285/35 R19 ззаду.

Усередині додали всяких модних та сучасних наворотів. Перетягнули дорожчою шкірою та алькантарою, а також додали карбонові вставки. Позаду встановили два окремі крісла. Крім того, з'явилася сучасна аудіосистема із можливістю підключення iPhone.

Однак найжирніша трансформація захована під капотом. Класичний V12 розточили з 6,0 до 7,6 л та підняли його потужність з 408 до 615 л. с. А ще були встановлені новий 5-ступінчастий автомат і диференціал, що самоблокується.

Автомобіль здатний розвинути швидкість до 100 км/год за 5 секунд, а його максимальна швидкість залишається обмеженою на 250 км/год. Уповільнюють авто сучасні гальма від моделі AMG.

Скріншот із сайту Фокус

Скріншот із сайту Фокус

Скріншот із сайту Фокус

Скріншот із сайту Фокус

Читайте також: