Після 24 лютого погода стала цікавити українців значно менше, ніж до цього. Однак раптові зміни погодних умов можу створити певні проблеми як для пішоходів, так і для водіїв. Саме тому слідкувати зат погодою необхідно, аби розуміти алгорим необхідних дій в разі виникнення незвичних або небезпечніх погодних умов.

Українські синоптики попереджають, що сьогодні, 22 вересня, на Київщині та в самій столиці погодні умови будуть ускладнені густим туманом, що створить ймовірність виникнення дорожньо-транспортних пригод.

Про це інформує сайт Апостроф.

Фахівці стверджують, що туман опуститься на регіон протягом найближчих кількох годин. Експерти зазначають, що погана видимість збережеться до кінця доби, 22 вересня, а це означає, що увечері ситуація буде більш небезпечною. При цьому зазначається, що видимість на дорозі становитиме всього 200-500 метрів. У зв'язку з цим оголошено перший рівень небезпеки.

Водіїв просять дотримуватись швидкісного режиму, бути гранично уважними та обережними під час дорожнього руху у Києві та області. Також рекомендується не нехтувати правилами дорожнього руху та йти на обгін.

Варто нагадати, що у багатьох регіонах України йдуть дощі, а значить водіям в інших областях також не варто нехтувати власною небезпекою під час руху.

Читайте також:

Повстання проти Путіна: Москва, Пітер, Іжевськ вийшли на протести проти мобілізації. Перші арешти. Відео

Повна мобілізація: у Москві терміново викликали генералів Лукашенка. Подробиці зустрічі