У Dacia Duster тепер з'явилася ще одна цікава версія - комерційна. Називається вона LCV.

Як передає ТСН , автомобіль уже презентовано у Великій Британії. Duster отримав збільшений обсяг багажника та може перевозити півтонни вантажу, що оцінять не лише таксисти та представники комерційних компаній, а й мешканці села.

Замість заднього скла виробник встановив у машину пластикову заглушку, що можна помітити тільки при близькому огляді машини. Крім того, з новинки зник задній ряд сидінь та з'явилася перегородка в салоні.

Фото: Dacia Duster, фіціальний сайт https://www.dacia.co.uk

Для перевезення вантажів облаштовано відсік об'ємом 1623 л. Вантажопідйомність авто становить 503 кг. Dacia Duster Commercial буде доступна у двох версіях – Essential та Expression.

Базова комплектація Dacia Duster Commercial включає кондиціонер, електросклопідйомники, круїз-контроль, аудіосистему, Bluetooth. Більш дорога версія Expression за 21700 євро додає 16-дюймові литі диски, камеру заднього виду, парктронік і 8-дюймовий сенсорний дисплей. На вибір клієнтів запропоновано кілька силових установок: 1,0-літровий бензиновий турбодвигун TCe 90 потужність 89 к.с., 1,3-літровий бензиновий TCe з віддачею 148 к.с. та дизельний dCi об'ємом 1,5 л на 113 л.

Фото: Dacia Duster, фіціальний сайт https://www.dacia.co.uk

Фургон Dacia Duster пройшов оновлення за стандартним кросовером і надійде в продаж за ціною від 16 750 євро. В Україні цей кросовер відомий під брендом Renault.

Читайте також:

Українців попередили: буде найважчий опалювальний сезон

Ось вам і надбавки: як змінилися пенсії після нового перерахунку

Прям видно, що під спідницею: Надя Дорофєєва похвалилася "спекотним" вбранням