Один український автолюбитель розмістив дуже цікавий відеоролик у мережі. Він показав на своєму YouTube-каналі доопрацьовану версію "Запорожця".

Відповідну публікацію чоловік розмістив на своєму YouTube каналі Seva TV.

На унікальних кадрах можна побачити, як українець їде електричним «Запорожцем», який здатний розігнатися до 100 кілометрів на годину за неймовірні 3.77 секунди.

Важливо відзначити, що власник цього екземпляра стверджує, що цей «Запорожець» – найшвидший електричний “Запорожець” у світі.

Потужність цього агрегату становить 30 кВт (41 л.с.), маса – 82 кг. Було взято батарею ємністю 16 кВт від Chevrolet Volt.

Ковельський майстер займався налаштуваннями силової установки: збільшив потужність і доопрацював систему охолодження. Потужність допрацьованого електромобіля при масі 750-800 кг становить близько 300 кВт – 408 кінських сил.

У цій публікації можна побачити все на свої очі та переконатися, що цей чоловік – справжній майстер своєї справи.

Українська публіка, яка підписана на даний YouTube-канал досягла позначки 15 тисяч осіб. Фоловери не змогли пройти повз такий дивовижний відеофайл і почали писати свої відгуки у вигляді коментарів під постом.

"Звір машина, Сева як завжди на висоті!", "Хлопці, дуже класну річ ви робите. Цікаво буде подивитися коли ви йому відновите екстер'єр та інтер'єр (крім передніх сидінь звичайно:)). Повинен виглядати дуже стильно в такому темно червоному і з хромом. PS Круто буде ще його дропнути злегка:)", "На запорожці змініть кути лобового та заднього скла як у білого мерседеса", "Схоже, що зад перевантажений, а передок легкий", "Вітаю з черговим досягненням! Чудове мотиваційне відео" , – пишуть відгуки захоплені українці.

Коментарі
Коментарі

Читайте також:

В Україну прийшло похолодання. Якою буде погода .

Та коли його посадять? Лисий клоун Ківа обізвав Зеленського, а українцям запропонував "протверезіти". Відео .

Все дуже похмуро: міністр оборони Рєзніков зробив заяву. Тримаємося