Одним з найпопулярніших автомобілів в Україні є румунський Dacia Logan. Цей автомобіль вважається досить доступним і дуже надійним.

Однак Dacia Logan не можна назвати спортивним або гоночним транспортним засобом. Але ось на одному YouTube-каналі автолюбитель довів, що навіть седан може розігнатися до майже 200 кілометрів на годину. Автор відео стверджує, що дана модель автомобіля є дешевий в збірці і дешевий в обслуговуванні. Відзначено, що він також добре їде, якщо водій не їде надто швидко.

Автолюбитель тестував Logan TCe 100 - модель з мотором, який працює на бензині і зрідженому нафтовому газі LPG. І всупереч цьому, тестування продемонструвало досить високі результати. Водій довів, що седан здатний швидко прискорюватися, хоча підтримувати динаміку на високому рівні довгий час його мотору не під силу. Але, зрозуміло, водієві пощастило колесити по хорошому дорожньому покриттю, в Україні так протестувати дану модель було б проблематично.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що українець створив унікальний позашляховик, який допоможе пережити навіть ядерну війну.

Нагадуємо, що автоексперти розповіли, як визначити, що автомобіль побував у ДТП.

Також портал Hyser інформував, що у забутому гаражі був знайдений унікальний ЗАЗ, який навіть не встигли поставити на облік.

Тим часом, в Україні більше не продаватимуть найбільш ходовий і доступний позашляховик, який користувався найбільшим попитом.

Варто відзначити, що експерти розповіли, скільки здатний проїхати автомобіль після того, як загорівся датчик палива.