У мережі показали унікальний саморобний позашляховик.

Повідомляється, що його зробив інженер Анатолій Павлович зі Старого Села на півночі Рівненщини. Його вантажівка складається з доступних і недорогих запчастин, які зазвичай викидають на звалища або віддають на металобрухт. На його створення умілець витратив в цілому дев'ять місяців, пише "Оглядач".

українець створив позашляховик-монстр, назвавши його Тритон, скріншот з YouTube

Найголовніше, а саме рама, мости, розділова коробка, лебідка і частина кабіни Павлович запозичив у вантажівки ГАЗ-66. А ось коробка передач і двигун у його незвичайного автомобіля вже від Mercedes-Benz. Колеса він взяв від старовинного військового МАЗ 537.

На те, щоб у нього вийшов хороший всюдихід, інженер витратив близько 15 тисяч доларів. Однак воно того варте, адже за словами творця, його авто, яке він назвав "Тритон", може долати брід глибиною понад 2,2 м. На авто встановлені два радіатори і три вентилятори, за рахунок чого двигун швидко охолоджується.


Крім того, лебідка рятує в екстремальних ситуаціях. Машина здатна розганятися до 40 км/ч. Також в салоні передбачені USB, прикурювач, а біля даху – люк. Анатолій хоче зробити так, щоб надалі кожен бажаючий міг обзавестися таким автомобілем.

Авто в своєму роді унікальне і дійсно може користуватися попитом на ринку.


Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали, як виглядає брутальний будинок на колесах, який проїде по будь-якому бездоріжжю.

Також наш портал повідомляв, що у мережі показали найбільш ходовий і доступний позашляховик.

Нагадуємо, що у Європі вдалося відшукати унікальний ЗАЗ" Таврія", якою цінується серед колекціонерів старих авто.