На те, що авто потрапляло в ДТП, можуть вказувати кілька ознак.

Для того, щоб їх виявити, необов'язково їхати і проходити комплексну діагностику, адже можна оглянути авто і самому. У цій справі головне знати, що шукати. В першу чергу насторожити повинне полірування, яке може бути способом приховати дрібні несправності. Про це пишуть росЗМІ.

названо 5 простих ознак, що вказують на те, що машина була в ДТП, фото: Авто 24

У зв'язку з цим, майбутньому власнику краще уточнити у продавця, з якою метою проводилося фарбування і чи не було авто у аварії. Зрозуміло, про це продавець може і промовчати, але в такому випадку оглянути варто самому болти. Зацікавити має наявність нестандартних болтів, які відрізняються від інших.

При огляді болта без фарбування, можна припустити, що деталь була піддана заміні. Також ще можна встановити факт проведення кузовних робіт по нерівномірним зазорам між деталями машини. При виявленні відмінностей, на це варто звернути окрему увагу.


Справа в тому, що шар нанесений на заводі, як правило, майже непомітний, а при проведенні відновлювальних робіт своїми руками він буде виглядати не настільки акуратно. Крім того, потрібно придивитися до шильдиків в задній частині машини. Якщо на них є сліди клею, нерівне розташування – це вже привід задуматися про те, чи варто брати таке авто і чи не було воно в ДТП.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали, як виглядав "Сніговий крейсер" для підкорення Антарктиди. На його дах містився літак.

Також наш портал повідомляв, що у мережі показали найбільш ходовий і доступний позашляховик.

Нагадуємо, що у Європі вдалося відшукати унікальний ЗАЗ "Таврія", якою цінується серед колекціонерів старих авто.