У мережі показали капсулу часу "Запорожець" , у якої за більш ніж тридцять років немає пробігу

По всій Україні автомобілісти розшукують "капсули часу" — машини, які протягом десятків років стоять замкненими в гаражах і зазвичай непогано зберігаються. Часто у капсул часу або невеликий, або відсутній Пробіг. Один з таких автомобілів показав блогер з каналу "Roma Urraco".

Так, до нього в руки потрапило оголошення про продаж модифікованого класичного "Запорожця" ЗАЗ-968. Автомобіль стояв у гаражі близько 30 років, тому у нього абсолютно немає пробігу. Більш того, автомобіль навіть жодного разу не ставився на облік. Є, правда, і проблеми: оскільки документи на машину Загублені, визначити, в якому році вона була зібрана практично неможливо.

Цей автомобіль - так звана "інвалідка". Держава давала людям з обмеженими можливостями модифіковані "Запорожці", якими могла керувати людина з особливими потребами. Велика частина таких машин власникам, однак, була не потрібна, внаслідок чого вони і простоювали в гаражах десятки років.

Цей конкретний автомобіль зберігся досить непогано. Якщо не брати до уваги те, що він грунтовно запилився за всі ті роки, що стояв в гаражі, єдиним мінусом є те що хромовані елементи кузова, такі як бампер, вкрилися цятками іржі.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі показали футуристичну модифікацію "Таврії", яка не потрапила в серію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у США на продаж виставили цікаву колекцію радянських машин.

Також "Hyser" писав, що у мережі показали унікальний Саморобний автомобіль ВАЗ"Лань".