Блогер розповів в мережі, що незабаром Заз запустить в серію нову модель

Запорізький автомобілебудівний завод після розвалу СРСР в основному боровся за виживання, тому не міг випускати нові моделі оригінальної розробки. Українці вже довгий час чекають, коли підприємство випустить щось своє, і, схоже, незабаром очікування закінчиться. Блогер з каналу Віктор Степанов розповів про те, що скоро випустить Заз.

Так, блогер стверджує, що за інформацією, отриманою ним з надійних джерел, Заз буде випускати новий автомобіль, і не звичайний, а преміального сегмента. Модель отримає назву " Гетьман "і буде виглядати як значний крок вперед у порівнянні з" запорожцями "і"Тавріями".

Передбачається, що дану модель пустили в розробку як симетричну відповідь схожій російській машині, яка називається Aurus. Обидва ці автомобілі своїм дизайном успадковують Rolls Royce, в основному масивною решіткою радіатора, вузькою оптикою, величезним капотом, характерним скосом лобового скла і великим діаметром колісних дисків.

Оснащуватися такий автомобіль, звичайно, буде також преміально, як і виглядати. Всередині машини напевно буде обшитий шкірою салон, зручні системи управління функціями комфорту.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі показали футуристичну модифікацію "Таврії", яка не потрапила в серію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у США на продаж виставили цікаву колекцію радянських машин.

Також "Hyser" писав, що у мережі показали унікальний Саморобний автомобіль ВАЗ"Лань".