У мережі опублікували фотографії, на яких зображений стильний тюнінг ВАЗ-2101 "Жигулі"

Різні Тюнінг-проекти і саморобки популярні серед автомобілістів по всьому світу, проте відрізняються якістю виконання. Instagram-аккаунт "autosamodelka"показав приклад вельми вдалою саморобки, яку власник прозвав "Лань".

Так, даний автомобіль побудований на базі класичного ВАЗ-2101 "Жигулі". Якщо в оригінальній машині було чотири двері, то тут їх дві, та й в цілому "Лань" сильно відрізняється по зовнішності від "копійки". Створив машину житель Луганської області під час раннього "Самавто".

Під капотом цього автомобіля встановлений посилений мотор з ВАЗ-2101. Кузов виготовлений зі склопластику і, треба сказати, виконаний дуже стильно і зі смаком. З такою зовнішністю машина нагадує не продукцію ВАЗ а, скоріше, щось з класичних американських купе золотої епохи автомобілебудування. Особливо незвично виглядає задня частина машини.

Коментатори під постом високо оцінили таку саморобку і відзначили, що це один з небагатьох випадків, коли подібний проект виглядає зовсім не "колгоспно", а гармонійно і правильно виконаним.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що перший український електрокар виїхав на дороги для тестів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі нагадали, за що автолюбителі любили ЗАЗ-968М "Запорожець".

Також "Hyser" писав, що блогер протестував Tesla Model 3 і розповів про її переваги.