Блогер поділився зі своїми передплатниками унікальною знахідкою-новим мотоциклом Восход-3М

За час існування СРСР було випущено безліч не тільки цікавих машин, але і мотоцикл, які як і раніше викликають теплі спогади у багатьох водіїв. Особливо такі мотоцикли цінуються в близькому до ідеального стані. Про одну з таких знахідок на своєму каналі розповів блогер "Roma Urraco".

Один з передплатників "навів" блогера на те, що в Києві продається мотоцикл "Восход ЗМ", Пробіг якого становить всього 68 кілометрів. Цей мотоцикл складно назвати культовим, оскільки був не найнадійнішою моделлю на ринку, але все ще цінується багатьма мотоциклістами.

Найчастіше у "Сходу" виникали проблеми з запуском. Тому ця модель, по суті, єдина, яка ніколи не була в дефіциті. Незважаючи на це, це відмінний зразок в колекцію, так як незважаючи на 30-річний вік, мотоцикл знаходиться практично в ідеальному стані.

У цієї знахідки є невеликі недоліки. Наприклад, хромовані і металеві деталі мотоцикла зазнали незначного впливу корозії. Крім того, при транспортуванні у "Сходу" надломилися кінці важелів гальма і зчеплення, а також тріснув задній ліхтар.

Нарешті, мотоциклу бракує правого амортизатора на задньому колесі. У продавця був такий же мотоцикл, який він активно експлуатував, тому амортизатор він встановив на свій робочий транспорт. Тим не менш, ця знахідка вимагає досить малої кількості відновлювальних робіт, щоб виглядати як нової.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що перший український електрокар виїхав на дороги для тестів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі нагадали, за що автолюбителі любили ЗАЗ-968М "Запорожець".

Також "Hyser" писав, що блогер протестував Tesla Model 3 і розповів про її переваги.