У мережі показали унікальний автодом під назвою XPro One, який був побудований польською компанією Xpedition Pro.

На вигляд його зовнішність нагадує зовнішність винищувача або танка, а всередині ховається житловий простір для комфортного проживання, пише "Обозреватель".

Побудовано житло на колесах на базі вантажівки Iveco Daily 4×4. Автодизайнери надихнулися дизайном військових авто і танків і побудували воістину брутальний Автодім в камуфляжному забарвленні. Ресурси в авто розраховані на 10 днів без їх відновлення.

XPro One доступна в трьох варіантах колісної бази - 3400, 3780 і 4175 мм.

Кутова форма житлового модуля має плоскі поверхні, невеликі віконця і скошену задню частину, що забезпечує будинку на колесах кут з'їзду в 27 градусів. На даху можна побачити рейлінги. Також будинок має складні сходи і 17-дюймові колісні диски діаметром 37 дюймів.

Зовні можна побачити безліч відсіків, які призначені для зберігання речей. Щоб відпочити на природі, можна скористатися тентом і висувним грилем.

Сам модуль складається з декількох зон-це спальна, Кухонна і обідня зони, яка трансформується в ліжко для двох. Він оснащений також душем, туалетом і двома резервуарами об'ємом 200 літрів.

На міні-кухні розташований холодильник, плита для приготування їжі, раковина. Є бойлер з водою на 10 літрів і дизельний обігрівач, що відповідає за опалення.

Автостворювачі також пропонують розмістити на даху сонячні батареї, яких поки що ще немає. Але незважаючи на їх відсутність, в цьому будинку можна сміливо прожити всією сім'єю протягом 10 днів.

Раніше Hyser писав про те, що У мережі показали, як виглядатиме новітній УАЗ 469.

Також Hyser повідомляв, як виглядав секретний автомобіль "Москвич", про який мало хто знав.

Нагадаємо, що У мережі показали унікальний весільний ЗІЛ.