Автомобілістам запропонували оцінити перший український електромобіль.

Криворізька компанія CoolOn Motors продовжує тестувати перший український вантажний електромобіль і на цей раз його вирішили випробувати в зимових умовах. Справа в тому, що тести в різних умовах допоможуть довести до досконалості технології електрокара, в чому впевнені розробники. Про це пише "Фокус".


Уточнюється, що вже збираються переглянути конструкцію CoolOn, щоб вона відповідала вимогам безпеки. Варто відзначити, що за даний український електромобіль CoolOn виробники збираються просити мінімум 16 тис. доларів.

Дана вантажна модель відрізняється своєю модульною конструкцією, яка дозволяє легко монтувати різні типи кузовів і силових установок. Крім того, CoolOn планують представити в двох версіях: потужністю 54 і 81 к.с., а оснащений він буде литими-залізофосфатними батареями. При цьому запас ходу автомобіля складе 200 і 300 км, відповідно.

Також окремо варто згадати про те, що вантажопідйомність електрокара – 1,5 тонни.


До слова, раніше творці заявляли, що хочуть почати випускати CoolOn вже в 2022 році і на першому етапі планують збирати по 2000 авто щорічно, а там буде видно. Вони сподіваються, що надалі обсяги виробництва можна буде збільшити до 20 тис.авто на рік, що збільшить і прибуток компанії.


Раніше "Hyser" писав про те, що стало відомо, чому радянські люди любили модернізований ЗАЗ-968М.

Також наш портал повідомляв, що у мережі показали, як виглядала мрія молоді, яку ховали від українців.

Нагадуємо, що у сараї знайшли унікальний український всюдихід"Волинянка".