Блогер розповів про ЗАЗ-968М, який в народі любовно прозвали "мильницею"

"Запорожець"- одна з найбільш знакових моделей як в українському, так і в Радянському автопромі. Останньою версією цієї моделі є ЗАЗ-968М, який в народі називали "мильницею". Блогер Іван Зенкевич розповів своїм передплатникам про цю машину.

З урахуванням того, що ЗАЗ-968М є останньою машиною в модельному ряду, яка випускалася до 1994 року, її можна назвати еталоном "Запорожця". У порівнянні з попередницею у "мильниці" досить сильно підвищилася пасивна безпека. Наприклад, запаску і інструменти перенесли з багажника під капот, сам багажник при цьому став просторіше. Бампер в основному залишився хромованим, проте його форма трохи змінилася, а по краях з'явилися пластикові накладки.

У салоні, можна сказати, порожньо-все дуже просто і без вишукувань. Безпека, знову ж таки, була підвищена за рахунок травмобезпечного пластику в салоні, правда підголовники в "Запорожці" так і не з'явилися. При їзді в машині відносно тихо. Це заслуга не стільки шумоізоляції, скільки задньомоторного компонування.

Їхала при цьому машина непогано, особливо за свої гроші. На швидкості 60-70 кілометрів на годину "Запорожець" добре управлявся, проте був істотний мінус в дуже "ватних" барабанних гальмах. Інший мінус машини-витрата - 10 літрів. Стільки ж на 100 км шляху споживали "Жигулі", які були відчутно більше і важче "мильниці".

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що водіям розповіли, як оскаржити штраф, виписаний фантомом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі показали експортний "Москвич" в ідеальному стані.

Також "Hyser" писав, що в автомобілях Tesla виявилася серйозна поломка.