У мережі з'явилися зображення компактного електрокара, який стане доступний українським автомобілістам

В України в порівнянні з іншими європейськими країнами поки немає належної інфраструктури для електрокар, однак їх кількість за останні роки поступово збільшується. Незабаром на українському авторинку з'явиться ще одна модель. Про це повідомляє iнформаційний портал "Glavcom".

Citroen Ami. Фото: Glavcom

Так, незабаром українські автолюбителі зможуть придбати електрокар, який буде коштує всього 7 тисяч євро. Таким чином, це буде найдешевший в країні автомобіль, доступний в салонах. У ЗМІ повідомляють про те, що перший екземпляр моделі вже прибув в Україну для сертифікації.

Йдеться про мініатюрний міський електрокар Ami від відомого французького автовиробника Citroen. Це, звичайно, вельми специфічна машина, яка підійде далеко не всім, проте свої переваги у неї є.

Citroen Ami. Фото: Glavcom

Під підлогою машини розташована батарея об'ємом 5,5 кВт / год, що живить електромотор. Серйозною динамікою Ami похвалитися не може-максимальна швидкість складає всього 42 кілометри на годину. А запас ходу становить приблизно 75 кілометрів.

Зарядка машини від побутової розетки займає всього дві години. Салон-двомісний. Системи мультимедіа в моделі не передбачено, проте з роллю екрану Мультимедіа впорається і смартфон водія.

Дана модель позиціонується як зручне рішення для коротких поїздок по місту і альтернатива скутерам, велосипедами, громадському транспорту за розумною ціною.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що водіям розповіли, як оскаржити штраф, виписаний фантомом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі показали експортний "Москвич" в ідеальному стані.

Також "Hyser" писав, що в автомобілях Tesla виявилася серйозна поломка.