Популярний автоблогер поділився першими враженнями від знайомства з машиною "Тесла"

Незважаючи на те, що автовиробники вже не перший десяток років просувають електрокар, більшість автомобілістів більше довіряють машинам з ДВС. Найбільш показовим і передовим прикладом електрокара є, звичайно, Tesla. Блогер з каналу "ASATA Channel" розповів про свої враження від управління Model 3.

Себе блогер називає людиною старого гарту, який звик до моделей з ДВС і відчуттям, які вони дають, тому до розбору моделі він підходив вкрай скептично. Неприйняття у нього волали навіть висуваються дверні ручки, які, пристосувавшись, він все ж визнав зручними.

За якістю збірки у Tesla іноді бувають проблеми. Наприклад, в окремих місцях, наприклад, в багажнику, можна зіткнутися з неякісним і "гримучим" оздоблювальним пластиком. У салоні справи йдуть дещо краще: не рахуючи невеликих недоліків, все виконано з досить якісних і приємних на дотик матеріалів.

Блогер також звернув увагу на, напевно, головну особливість Tesla Model 3 в салоні — практично повна відсутність кнопок. Абсолютно все в машині налаштовується мультимедійним планшетом, що, з одного боку, радує тим, наскільки точні настройки можна виробляти, а з іншого засмучує необхідністю протягом довгого часу звикатися з таким управлінням і вчити всі особливості автомобіля.

Tesla Model 3 показала дивовижну спритність: вона не тільки не поступалася багатьом машинам з потужним ДВС, але і давала цікаве відчуття від управління: електрокар швидко, але одночасно з тим плавно, без ривків набирає швидкість. Разом зі специфічним звуком роботи мотора створюється відчуття, ніби ти не в машині, а в літаку, що набирає швидкість.

Машина також вразила оглядача своєю керованістю. На його подив, педаль гальма в автомобілі практично не потрібна: Model 3 скидає швидкість так само швидко, як і набирає, варто прибрати ногу з педалі. Та й автопілот машини здивував тим, наскільки добре Електроніка зчитує те, що відбувається на дорозі.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що водіям розповіли, як оскаржити штраф, виписаний фантомом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі показали експортний "Москвич" в ідеальному стані.

Також "Hyser" писав, що в автомобілях Tesla виявилася серйозна поломка.