У мережі показали Універсал "Москвич" , який 27 років стояв у покинутому гаражі

Серед автолюбителів і особливо серед любителів вітчизняної класики високо цінуються капсули часу: машини, які з тих чи інших причин стоять закритими в гаражах. Однією з таких знахідок поділилися блогери з каналу "Ретрорембаза-РРБ Гараж".

Цим автомобілісти спеціалізуються на пошуку різних класичних машин радянської ери автопрому, після чого їх відновлюють. У цьому ролику їм попався досить-таки цікавий екземпляр-перший народний радянський Універсал"Москвич-426".

Варто відзначити що це далеко не ідеальний екземпляр по частині збереження. Звичайно машина стояла без руху протягом довгих років, проте, мабуть, умови в гаражі були не найкращі, та й за самим універсалом ніхто не доглядав, в результаті чого він виглядає брудним і сильному побитим життям, хоча його пробіг становить всього близько 30 тисяч кілометрів.

Незважаючи на це, в автомобілі навіть функціонує бензонасос, хоча машину все одно до місця ремонту буксирували. А ось двері так і не закриваються.

До речі цікаво, що ця машина знімалася в декількох радянських кінострічках, зокрема у фільмі "Гараж". Цей універсал стояв у" масовці " машин навпроти інституту.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що водіям розповіли, як оскаржити штраф, виписаний фантомом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі показали експортний "Москвич" в ідеальному стані.

Також "Hyser" писав, що в автомобілях Tesla виявилася серйозна поломка.