Автолюбителі не стануть заперечувати, що Mitsubishi Pajero Sport - приємний і комфортний в місті, азартний і витривалий на суворому бездоріжжі. При цьому про господаря автомобіля можна з упевненістю заявити, що він-справжній екстремал. Ось тільки іноді виявляється, що"немає межі досконалості".

Великий дорожній просвіт, тяговитий дизель об'ємом 2,5 л, повний привід з різними блокуваннями, два типи коробки - Механіка на п'ять ступенів і аналогічний автомат, здавалося б чого ще можна бажати власнику автомобіля Mitsubishi Pajero Sport. Але, як виявилося, в Харкові майстри тюнінгу зважилися на "перевзування" авто.

Як правило, власники Mitsubishi Pajero Sport під час тюнінгу витрачаються на посилення кузова авто і поліпшення його прохідності. При цьому деякі з цих удосконалень не вимагають величезних витрат і дозволяють домогтися відмінного результату. А ось у Харкові "народні умільці" продають Mitsubishi Pajero Sport на гусеничному ходу. Про те пише ТСН.

Відомо, що автомобіль-танк місцеві винахідники створили своїми руками і зараз за нерозмитнене авто 2003 року випуску продавець просить 15 тисяч доларів.

"Умільці поставили Mitsubishi Pajero Sport на гусеничний хід, тепер автомобіль здатний легко пересуватися по пересіченій місцевості", — йдеться в публікації.

Відзначимо, що переваги гусениці в якості рушія очевидні – низький тиск на грунт і, отже, висока прохідність. До речі, такий тюнінг, як стверджують автомеханіки, не вимагає радикальної зміни конструкції як самого автомобіля, так і його окремих агрегатів або вузлів.

Встановити гусениці на автомобіль або назад замінити їх своїми руками на звичні колеса фахівець може навіть безпосередньо "в поле", а весь цей процес займе не більше півгодини. При цьому новому потенційному власнику слід пам'ятати, що на асфальтованій дорозі гусеничний автовездеход поводиться трохи інакше, ніж той же позашляховик на колесах.

У мережі українці з гумором відреагували на таке "диво техніки":

  • "Та краще за гусениці заплатити, ніж за митницю. І зареєструвати як трактор-правильне рішення!",
  • "Все добре, але танк краще",
  • "Особливо радує ціна питання",
  • "Вогнище",
  • "Клас!",
  • "Прикольно. На Харківську Швейцарію такий потрібен. Буде крутий атракціон. Прикольніше баг. Якщо годину, брати 400-500 грн, норм тема",
  • "Саме для заміських доріг, де ями по 30 см".

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що водіям розповіли, як оскаржити штраф, виписаний фантомом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі показали експортний "Москвич" в ідеальному стані.

Також "Hyser" писав, що в автомобілях Tesla виявилася серйозна поломка.