Блогер показав неймовірно рідкісну люксову модифікацію седана "Москвич"

У 1999 році АЗЛК вирішив випустити лінійку сильно модифікованих седанів з підвищеним комфортом. Така "Москвич"представницького класу було випущено всього 30 екземплярів, і один з них знаходився в автопарку тодішнього мера Москви Юрія Лужкова. Блогер з каналу "ПриветТачка"розповів про цю машину своїм передплатникам.

В першу чергу варто відзначити, що незважаючи на свій представницький клас, у цій модифікації "Москвича", яка називається "Іван Калита", на ділі набагато більше мінусів, ніж плюсів.

В першу чергу вони стосуються унікального дизайну цієї машини. Так, наприклад, комплектів задніх фар на "Івана Калиту" було випущено стільки ж, скільки і самих машин — 30. Тому будь-яке ДТП з пошкодженням задньої оптики поставило б власника в дуже незручний рух.

Більш того, цей автомобіль коштує величезних грошей — близько 900 тисяч гривень за актуальним курсом. Настільки ж багато машина коштувала і в 1999 році-приблизно 20 тисяч доларів, дорожче середньої іномарки з салону, в той час як середня місячна зарплата по країні тоді становила трохи більше сотні доларів. У зв'язку з цим велика частина машин була передана Московській мерії.

По частині комфорту і оформлення салону до "Івана Калити" причепитися складно, хоча є і недоліки. Торпеда оброблена пластиком під дерево, є і справжні дерев'яні вставки, наприклад, на кермі. Приладова панель і рульова колонка взяті з "Пежо", є ГУР, подушка безпеки, клімат-контроль і електрорегулювання сидінь. Подовжений кузов " Івана Калити забезпечує дуже багато місця ногам на другому ряду, а ось стеля могла б бути і вище.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що водіям розповіли, як оскаржити штраф, виписаний фантомом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі показали експортний "Москвич" в ідеальному стані.

Також "Hyser" писав, що в автомобілях Tesla виявилася серйозна поломка.