Популярний автомобільний блогер поділився своїми враженнями від радянської автомобільної класики

"Запорожець"- мабуть, один з найвідоміших і, зважаючи на відносно низьку ціну, найпопулярніший радянський автомобілів. Сьогодні ці машини люблять, реставрують і бережуть безліч автолюбителів. Блогер з каналу "ASATA Channel"розповів про свої враження від бойової класики.

В першу чергу блогер звернув увагу на те, що" Запорожець "стояв на конвеєрі аж до 1994 року, і, з огляду на те, наскільки сильно він застарів навіть до того моменту, російському автопрому не робить честі те, що він продовжує випуск ровесника" Запорожця " — "Ниви".

У салоні блогер також звернув увагу на кількість невеликих деталей, які як і раніше використовуються в сучасних російських машинах, наприклад, ті ж дверні ручки з "Ниви", які в ЗАЗ-968М, правда, не пластикові, а металеві.

Сьогодні машина виділяється яким-небудь відсутністю пасивної безпеки, зокрема, відсутність підголівників і багажник спереду, в якому ще й лежить запасне колесо. При їзді відчувається, які слабкі в" Запорожці " гальма, при тому що швидкість він набирає непогано.

Блогер підвів підсумки, сказавши, що більшість автолюбителів люблять не сам "Запорожець", а теплі спогади про епоху, з якою він пов'язаний. У самій же машині, на його думку, їздити просто страшно.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українцям розповіли, які машини не зможуть пройти техогляд.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Дніпрі автолюбитель перетворив "Славуту" на електрокар.

Також "Hyser" писав, що у мережі показали, який позашляховик в 70-х роках випускав АЗЛК.