Китайський автовиробник JAC опублікував в мережі Патентні зображення нового кросовера

Великі автовиробники регулярно радують своїх шанувальників новими моделями. Так і китайський автопром, за останні кілька років міцно встав на ноги, регулярно випускають на автомобільний ринок нові моделi. Про одну з таких машіє розповів інформаційний портал "MMR".

Повідомляється, що JAC опублікував Патентні зображення свого нового кросовера. Варто уточнити, що даний автомобіль буде випускатися не з шильдиком JAC, а під суббрендом, який називається Sehol.

Перше, що кидається в очі — те, що автомобіль на патентних зображеннях візуально не схожий ні на одну з моделей, яку випускав JAC або Sehol. Машина виділяється радіаторної гратами з вбудованими в неї фарами. При цьому головна оптика двоярусна. Її денні вогні мають Y-подібну форму.

Новий китайський кросовер. Фото: MMR

У цьому сенсі машина дещо нагадує Sehol X5, який поки що не дістався до автомобільного ринку. Варто відзначити, що ця машина використовує таке дизайнерське рішення на порядок органічніше, ніж X5.

У профіль прийдешній автомобіль найсильніше нагадує Sehol X8, в очі кидаються схожі пропорції кузова, лінія скління, бічні дзеркала заднього виду, і пластикові пороги. Це наштовхує думку про те, що JAC готує всього лише рестайлінг Sehol X8.

Задня ж частина на X8 не схожа зовсім: задні фари виконані у вигляді єдиного елемента, а форма п'ятої двері відрізняється. Задній бампер в цьому машині також не нагадує нічого з уже існуючого в модельному ряду китайського автовиробника.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українцям розповіли, які машини не зможуть пройти техогляд.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Дніпрі автолюбитель перетворив "Славуту" на електрокар.

Також "Hyser" писав, що у мережі показали, який позашляховик в 70-х роках випускав АЗЛК.