Блогери показали в мережі автосалон, наповнений абсолютно новими радянськими машинами

Модельний ряд "Жигулі" та інші класичні радянські машини вже давно зняли з конвеєра, проте їх все одно можна знаходити в ідеальному стані, або покинутими в гаражах, або в спеціальних автосалонах, що спеціалізуються на продажу таких моделей. Один з таких салонів показали в ролику, опублікованому на YouTube-каналі "ПриветТачка".

Так, в даному автосалоні стоїть безліч класичних і цікавих моделей. Взяти, наприклад," заряджену "версію" Оки", під капотом у якій стоїть Китайський 55-сильний мотор, який забезпечував машині дивовижну спритність. Від нового мотора" Ока", звичайно, не стала менш небезпечною машиною, проте все одно являє собою цікавий екземпляр.

Інша класична машина-ВАЗ-2105. Пробіг цього автомобіля складає всього 27 кілометрів, тобто ця машина буквально виглядає так, ніби тільки зійшов з конвеєра, хоча був випущений в 1983 році. Блогери звернули увагу на те, що у нього навіть не розроблені кнопки в салоні, через що доводиться прикладати значні зусилля, щоб їх натиснути.

Найновіший, але від того не менш цікавий екземпляр-Lada Samara, Пробіг якої і зовсім обчислюється метрами. Машина ніби зійшла з конвеєра І встала на зберігання, через що її стан можна назвати винятковим.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українцям розповіли, які машини не зможуть пройти техогляд.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Дніпрі автолюбитель перетворив "Славуту" на електрокар.

Також "Hyser" писав, що у мережі показали, який позашляховик в 70-х роках випускав АЗЛК.