Автомобілістам розповіли про те, з якою серйозною поломкою можуть зіткнутися власники електрокарів Tesla

Ілон Маск - найбагатша людина в світі, а його компанія Tesla широко відома по всьому світу, хоча випускає не так багато машин. Незважаючи на це, часом власники цих електрокарів масово скаржаться на серйозні недоліки в конструкції. Нещодавно Національна адміністрація безпеки дорожнього руху заявила про те, що від власників Tesla надходять масові скарги на роботу їхніх автомобілів. Про це повідомляє iнформаційний портал "Washington Post".

Так, останнім часом власники електрокарів зіткнулися з тим, що їхні машини здійснюють несподіване гальмування. Скарги почали з'являтися в той момент, коли виробник перестав використовувати радарні датчики в комбінації з комплексом камер, які відстежують оточення. Автомобілісти впевнені, що несправність з'явилася саме після цього рішення Tesla.

За словами водіїв, автомобілі занадто різко реагують на рух вантажівок. За розповіддю одного з власників Tesla, його машина на великій швидкості зробила зупинку після руху фура.

Така екстрена зупинка відбувається в результаті роботи систем попередження про попереднє зіткнення і автоматичного екстреного гальмування. Відбувається це під час використання автопілота "Тесла" або круїз-контролю.

Варто відзначити, що в жовтні минулого року виробник відкликав версію ПЗ Full Self-Driving через те, що система автоматичного екстреного гальмування почала збоїти, проте кількість скарг після цього зросла.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українцям розповіли, які машини не зможуть пройти техогляд.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Дніпрі автолюбитель перетворив "Славуту" на електрокар.

Також "Hyser" писав, що у мережі показали, який позашляховик в 70-х роках випускав АЗЛК.