У соціальній мережі розмістили дивовижний пост, в якому можна побачити неймовірне відкриття. На фотографії видно, як чоловік в далекому 1980 році стоїть біля легкового автомобілю ЗІЛ-111Г.

Відповідний пост оприлюднили на сторінці «carsofussr"в Instagram.

В першу чергу хотілося б відзначити незвичайний радянський автомобіль ЗІЛ – 111Г. Він може здивувати багатьох знавців і автолюбителів, так як ЗІЛ звикли бачити, як вантажівку, а тут - зовсім інша історія.

На фотографії видно молодого чоловіка у військовій формі, який стоїть біля автомобіля, схожого на Кадилак. Цей автомобіль - дуже рідкісний екземпляр, який можна було побачити тільки на цікавих подіях. В даному випадку ця подія - весілля.

"ЗІЛ-111г весільний; Москва, Воробйовское шосе (нині вулиця Косигіна), 1978-1980 рр. #зіл111г #лімузин #сделановссср #советскиеавтомобілі #сссравто #москва #улицакосигина", - підписаний пост в соціальній мережі.

Крім цього, в підписі під цим знімком зазначено, що фотографія була зроблена в Москві під час весілля, яка проходила в 80-х роках ще в Радянському Союзі.

Якщо звернути увагу на фотографію, то можна зрозуміти, що цей ЗІЛ перебуває в центрі подій – він веде цілу шеренгу з інших легкових машин. За цим ЗІЛом видно кілька Волг, які також везуть людей на знаменну подію.

На превеликий жаль, під цією дуже рідкісною фотографією ще немає коментарів, так як вона була опублікована пару годин тому. Зате можна сміливо сказати, що побачити такий радянський автомобіль – велика рідкість, так як багато людей навіть поняття не мали, що є легкова машина ЗІЛ.

Нагадаємо, що у мережі показали унікальний Запорожець зі своєю історією.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям повідомили, що в Дніпрі роблять електромобілі.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі показали Запорожець з електродвигуном.