У мережі представили ЗАЗ-1103 в незвичайному кольорі і рідкісної комплектації.

Іншими словами, це Славута 2007 року випуску в смарагдовому кольорі. Вона в заводському стані і в ній практично нічого не змінювалося, запевняє автор відео на YouTube, дружині якого дісталося дане авто в подарунок.


Подружжя шукало Таврію, але коли їм підвернувся такий подарунок у вигляді Славути, відмовлятися від нього не стали. Машина проїхала всього 20 тисяч кілометрів, знаходиться в заводському стані, а збиралася вона, до речі, в Запоріжжі. Дно вже трохи поржавіло, всі деталі старі, але при цьому авто на ходу і зможе ще довго проїздити.

Видно, що Славуту берегли і швидше за все, зберігали в гаражі, а тому вона ще непогано збереглася. При цьому ще й рідкісна тим, що в ній все, так би мовити, "рідне". Габарити, аварійка, противотуманки, пічка, підігрів заднього скла - в робочому стані.


Єдине - в салоні немає світла, чого не вистачає власнику цього авто. Але, справа в тому, що він там і не передбачений. Також для зручності не вистачає музики, адже немає ні магнітофона, ні колонок, нічого такого не встановлено. Зате пічка працює відмінно, але тільки сильно шумить.

Крім того, авто здатне розігнатися максимум до 120 кілометрів на годину. Славута хоч і нестійка, але вельми жвава, згідно із заявою автора представленого відео.


Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали перший джип АЗЛК "Москвич" радянських часів.

Також наш портал повідомляв, що у мережі показали, як виглядав прототип "Москвич Істра" 1985-го року.

Нагадуємо, що українці на "Запорожці" здобули важливу перемогу за кордоном.