У мережі з'явилася інформація про майбутній електрокар від відомого російського автовиробника

КАМАЗ - підприємство, відоме всім, в першу чергу, своїми вантажівками. Однак керівництво компанії вирішило розбавити свій модельний ряд легковою машиною. Про це повідомляє iнформаційний портал "ALLCARZ".

Директор підприємства заявив про те, що перша легкова машина КАМАЗа вийде в 2024 або 2025 році. Примітно, що мова йде не про реалізацію показаного раніше шоу-кара "КАМА-1", оскільки від того проекту по ряду причин вирішили відмовитися.

Готується підприємством автомобіль обіцяє виглядати досить незвично: це 4,4-метровий електрокар. Її планують оснастити 150-сильний електромотором і обіцяють запас ходу в 450 кілометрів.

Одночасно з цим, КАМАЗ подумує про те, щоб почати співпрацювати з китайським автовиробником JAC, у зв'язку з чим вже привіз до Росії як мінімум один екземпляр електрокара Sihao E10X. не виключено, що КАМАЗ локалізує виробництво цієї моделі на своєму підприємстві.

Примітно, що модель, яку Камський завод готує до випуску, позиціонується не як звичайна машина для широкого споживача, і націлена в першу чергу на використання в таксі або каршерінгу.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що з'явилася інформація про солдата, який влаштував стрілянину в Дніпрі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський висловився щодо НП в Дніпрі.

Також "Hyser" писав, що Українка-мати трьох дітей готова "зустрічати" росіян з мисливською рушницею.