Один український автолюбитель розмістив дуже цікавий відеоролик в мережі. Він показав на своєму YouTube-каналі доопрацьовану версію «Запорожця».

Відповідну публікацію чоловік розмістив на своєму YouTube-каналі Seva TV.

На унікальних кадрах можна побачити, як українець їде на електричному "Запорожці", який здатний розігнатися до 100 кілометрів на годину за неймовірні 3.77 секунди.

Важливо відзначити, що власник даного екземпляра стверджує, що цей "Запорожець" - найшвидший електричний "Запорожець" у світі.

Потужність цього агрегату становить 30 кВт (41 к.с.), маса – 82 кг. було взято батарею ємністю 16 кВт від Chevrolet Volt.

Майстер з Ковеля займався налаштуваннями силової установки: збільшив потужність і допрацював систему охолодження. Потужність доопрацьованого електромобіля при масі 750-800 кг становить близько 300 кВт - 408 кінських сил.

У даній публікації можна побачити все на свої очі і переконатися, що цей чоловік – справжній майстер своєї справи.

Українська публіка, яка підписана на даний YouTube-канал досягла позначки в 15 тисяч осіб. Фолловери не змогли пройти повз такого дивного відеофайлу і почали писати свої відгуки у вигляді коментарів під постом.

"Звір машина, Сева як завжди на висоті!", "Хлопці, дуже класну річ ви робите. Цікаво буде подивитися коли ви йому відновите екстер'єр і інтер'єр (крім передніх сидінь звичайно:)). Повинен виглядати дуже стильно в такому темно червоному і з хромом. P. S. Круто буде ще його дропнуть злегка:)", "на Запорожці змініть кути лобового і заднього скла як у білого мерседеса", "Схоже, що зад перевантажений, а передок легкий", "Вітаю з черговим досягненням! Чудове мотиваційне відео", - пишуть відгуки захоплені українці.

Коментарі
Коментарі

Нагадаємо, що у мережі показали рідкісний кросовер Ваз для незаможних.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі показали рідкісний чорний автобус, який навіяв страх.

Також портал "Hyser" писав, що у столиці України виявили унікальний Москвич з рідкісною емблемою.