У соціальній мережі розмістили публікацію, яка присвячена цікавому зарубіжному автомобілю. На кадрах можна побачити машину марки "Volvo", яка дуже походу на радянську "Волгу".

Відповідний пост розмістили на сторінці «vedrogram_spb"в Instagram.

"Нічосі Волга Шведська! Нічосі стан у неї, фінські номери б сюди, і було б відчуття що фото зроблені в сусідній Фінляндії.
Настільки рідко у нас таке водиться, а там - цілком собі в порядку речей наприклад. #шведобаяри #куниверсал #лольво #вольво #вольво245 #вольвоклуб #вольвороссия#volvo #lolvo #volvo245 #volvo245wagon #volvowagon #volvovagons #classicvolvo #volvoclassic #volvoclub #volvofans #volvorussia #oldvolvo #oldvolvos #swedishcar #swedishcars #oldvolvosneverdie #oldschoolvolvo #swedishbricks #shwedishbrick #swedishmetal #volvolove #volvolovers #volvolover», - підписаний пост в соціальній мережі.

Важливо помітити, що шведський автомобіль дуже сильно схожий на легендарну Волгу. А його ідеальний стан змушують захоплюватися власником даного екземпляра.

Численна публіка, яка звернула увагу на цю публікацію, не приховала свого враження. Люди не пройшли повз і почали писати свої відгуки у вигляді коментарів під публікацією.

"У чаті лр обговорювали її, дідуган на ній більше 25 років їздить кожен день, продавати не думає", "кожному фіну на повноліття дарують вольво з протитуманками hella, таке враження іноді складається", " Уютненькая лольва)", "а фари нібито перехідні або для конкретного ринку? Давно хотів з'ясувати", "Пенсіонеромобіль", - пишуть відгуки українські користувачі.

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Нагадаємо, що у Києві виявили Москвич з унікальною емблемою на значку.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі показали унікальну і дуже рідкісну Таврію.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі показали, як би міг виглядати сучасний ЗАЗ.