У соціальній мережі розмістили цікаву публікацію, яка присвячена радянському автомобілю. У столиці України у дворі помітили Старий 408-ий Москвич ранньої збірки, який привернув чимало уваги.

Відповідний пост оприлюднили на сторінці «arseniikoseniuk"в Instagram.

Потрібно помітити, що особливу увагу привернула емблема на значку цього старого радянського автомобіля. Дуже багато людей здивувалися цьому екземпляру, так як багато з них не бачили таких значків.

"І знову 408-ий москвич, на цей раз ранньої збірки. Емблема з написом "мзма" замість звичного "азлк" тому підтвердження. Київ, проспект Юрія Гагаріна. ///#москвич407 #москвич408 #москвич402#москвич412 #москвич401#москвич #москвич2141#москва #москвич2140 #мосик #60s #70s #80s #нашидни #іржа #райони #ретровейв #ретрокар #Росія #Україна #Київ #хотрод #весна #виставка #інстакар #ІЖАНІТ #ідеал #іж412 #іжкомбі #Іж», - підписали публікацію в соціальній мережі.

Також потрібно приділити особливу увагу ентузіастам, які не змогли пройти повз такого незвичайного і рідкісного екземпляра. Знайшлися люди, які захотіли придбати даний Москвич і залишили чимало коментарів під публікацією в мережі.

Москвич
Москвич

"куплю, хто хазяйн?", "Жжжалко. Хоч би викупив хто під проект", " Офігеть я його там і не бачив. Гарний але втомлений сильно...", "цікаво, який рік, бо МЗМА став АЗЛК в передостанній Рік випуску цього кузова... Бо остання буква-Д, тобто ще й номер досить ранньої видачі, як я розумію", "Мрець", "у мене 1967 рік з такою емблемою", - пишуть відгуки здивовані користувачі соціальної мережі.

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Нагадаємо, що у мережі показали незвичайний дизайн нового Заз.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі показали унікальну Тойоту в Одесі.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі показали модифікований Запорожець-позашляховик.