У соціальній мережі оприлюднили дуже цікавий пост, на якому можна побачити стару праворульну Toyota Corolla 1983 року випуску. Цю машина помітили в Одесі і вирішили її показати всім жителям нашої країни.

Дану публікацію розмістили на сторінці «world_retro_autos"в Instagram.

"Японські праворульні автомобілі до нас часто заїжджають зі славного міста Одеса. Як і ця бойова Toyota Corolla 1983 року випуску Фоторозвідник: @aleksandrr.e. d. k. a більше ретротехніки в профілі! Ваші фото і відео ретротехніки надсилайте в дірект Всі права на фото належать авторам. _______________#ToyotaCorolla#ТойотаКоролла#1983Toyota#80sToyota#1983Corolla#80sToyota#ретроукраина#ретроукраїна#ретроодесса#ретроавто#ретрокар#ретромобиль#japaneseauto#retroauto#retrocar#retrovehicle#oldcar#oldauto#youngtimer#oldschoolauto#oldschoolcar#classiccar#classicauto#ретромашина#ретротранспорт#ретроавтомобиль#староеавто#классическоеавто», - підписали публікацію в соціальній мережі.

Крім цього, під постом вказали геолокацію, де були зроблені ці кадри - Одеса.

Варто відзначити, що, навіть не дивлячись на такий жахливий стан старого автомобіля, він виглядає досить цікаво. Квадратні форми цієї моделі виглядають дуже пристойно. Якщо відреставрувати цей автомобіль він буде виглядати досить привабливо.

Українська публіка, яка побачила пост з даним екземпляром, не змогла пройти повз цю публікацію. Деякі автолюбителі почали писати свої думки під фотографіями і навіть порівняли цю Toyota Corolla 1983 року з Жигулем.

"З боку схожа на жигуль", "з Привозу)", - написали відгуки юзери соціальної мережі.

Коментарі
Коментарі

Нагадаємо, що у мережі показали дуже рідкісний Москвич лімузин.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українських водіїв попередили про нові перевірки.

Також портал "Hyser" писав, що у соціальній мережі показали модифікований Запорожець-позашляховик.