У мережі оприлюднили дуже цікаву публікацію, в якій йдеться про воєнну українську техніку. Є відомості про те, що виробник вперше показав броньовик для боїв в місті.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Главком»

Потрібно повідомити про те, що на території України була розроблена машина для іноземного замовника за індивідуальним технічним завданням.

У січні 2022 року Збройним силам України показали новий вітчизняний броньовик – Козак-7. Його розробник-компанія НВО "Практика".

Козак-7
Козак-7

Даний автомобіль був проведений для проведення бойових дій на території міст і їх забудов.

Важливо відзначити, що розробники цієї техніки вважають, що ці автомобілі можуть ідеально підійти для Збройних сил України.

Козак-7
Козак-7

Головнокомандувач збройними силами України генерал-лейтенант Валерій Залужний і начальник Генерального штабу генерал-лейтенант Сергій Шаптала повідомили, що вони явно зацікавлені даними військовими автомобілями.

Українські офіцери підкреслили, що Козак-7 має високий рівень захищеності особового складу, відмінні характеристики, автоматичну коробку передач і багато іншого.

Козак-7
Козак-7

Компанія, яка виробляє ці військові автомобілі, запевнять, що здатна виробляти 150-200 нових Козак-7 на рік.

Потрібно нагадати про те, що відразу ж, після показу ці автомобілі були відправлені на Міжнародну виставку озброєнь World Defense Show. Ця виставка проходитиме на території Саудівської Аравії в березні 2022 року.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що російські війська почали відступати від території України.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", в Америці повідомили, коли Росія може напасти на Україну.

Також портал "Hyser" писав, що українців попередили про те, що Росія пустила в хід авіацію.