У соціальній мережі показали унікальний проект, де один умілець перетворив свій Запорожець на справжній позашляховик. Радянський автомобіль червоного кольору виглядає досить брутально, що привернуло чимало уваги.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «autosamodelka"в Instagram.

"Двигун ваз 2106 карбюратор, на рідній коробці. Радіатор охолодження від Ниви стоїть спереду. Піч від Ваз.Передні гальма від Пріори. Передня підвіска частково ВАЗівська. Кузов з порогами посилений. Сидіння від BMW e53. Фото проекту від нашого передплатника в чаті t.me/autosamodelka", - підписаний пост в соціальній мережі.

Варто помітити, що цей модифікований Запорожець виглядає досить незвично. Його величезні задні колеса просто вражають, а салон, взятий від BMW, дає особливе відчуття комфорту.

Численна публіка, яка помітила дану публікацію, не приховала свого подиву від побаченого. Люди розділилися на два табори: одним сподобався цей проект, а інші вважають, що умілець тільки даремно витратив стільки грошей на модифікацію цього Запорожця.

"Даремно витрачені гроші і час", "🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 гармата!", "З України по-любому", "Мотор Бі від ниви", "по бездоріжжю і на моноприводі рве і мече напевно", "ось же комусь зайнятися нічим", "Норм тема))))", "Машина звір, але колеса треба однакові всі якщо штурмувати бездоріжжя","Круто", "як був запорожцем так їм і залишився даремно витрачався", "не ну за проект респеет звичайно. Але мені здається це ті люди це роблять,які потім пишуть в коментарях "я на стільки багатий, що не знаю куди подіти гроші.Шукаю з ким поділитися"", - залишають коментарі юзери соціальної мережі.

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що на території України перекинувся переповнений людьми автобус.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", чоловіки з Чорнобиля модифікували Запорожець.

Також портал "Hyser" писав, що умілець показав, як за сто гривень перетворити свою Таврію.