Дорогами України їздить унікальна у своєму роді рожева "Волга", яка має не тільки пневмопідвіску, а й вміє "запалювати".

Коли авто їде по нічному місту, з-під нього сиплються безліч яскравих іскор, а ще авто вміє, в прямому сенсі цього слова, танцювати.

Про незвичайне авто розповіли на YouTube-каналі "Kievracer".

Власником тюнінгованого ретро-авто є хлопець на ім'я Олег. Він розповів, що все почалося ще в 2013 році, коли пішла мода на занижені авто. Над своїм автомобілем він почав роботу в 2014 році.

Дане авто було випущено в 1974 році. Це реекспорт - машина поїхала в Угорщину, де її переробили і повернули на Батьківщину.

У 2018 році хлопець знайшов людей, які змогли поставити пневмопідвіску на авто. Це було перше авто в Києві, яке вдалося модернізувати з цього боку. Але, за його словами, ця пневма була занадто повільною і було прийнято рішення переробити її.

Стосовно іскор, які значним "полум'ям" сиплються з-під капота, киянин каже, що багато людей не розуміють, що відбувається. Деякі з них бояться, вони не розуміють, що це таке, вони тікають.

Була історія, коли на Бажана до "Волги" ближче, ніж на 300 метрів ніхто не під'їжджав тому, що люди не знали і не розуміли, що це таке.

Щоб машина стрибала, спочатку тумблери були встановлені в салоні авто, проте через незручності, був виведений окремий блочок на дроті, щоб змусити авто танцювати дистанційно, стоячи біля неї.

Диски на "Волзі" стоять від автомобіля "Suzuki". Бампери і решітки рідні.

Колір авто був обраний спеціально для зйомок на замовлення. Власнику запропонували пофарбувати його в рожевий колір і він з радістю погодився на такий експеримент.

Ціну власник не назвав, проте він сказав, що такий екземпляр коштує близько 4-6 "волг" середньої ринкової вартості.

Раніше Hyser писав про те, що автолюбителі знайшли " ЗАЗ " в ідеальному стані.

Також Hyser повідомляв, що українець похвалився "Волгою" на дровах.

Нагадаємо, що У мережі продають рідкісну "Волгу" яка простояла 53 роки.