У мережі поділилися дуже цікавим відеороликом, на якому можна побачити перетворення такого автомобілю як Таврія. Власник машини поділився секретами, які оцінили українські водії.

Відповідну публікацію українець оприлюднив на своєму YouTube-каналі «Vadim Aksenov»

"ПРИОБРАЖЕННЯ ТАВРІЇ ЗА 100 ГРН.Будні власника Таврії", - підписаний Відеоролик.

Варто відзначити, що власник цієї Таврії відмінно розуміє, що йому потрібно робити. Він поділився своїм цінним досвідом з людьми, щоб вони знали, як можна легко і доступно перетворити свою машину.

Численна аудиторія, яка побачила цей відеоролик, не пройшла повз і також написала свої думки і навіть дала кілька цінних порад самому автороту.

"Під білі диски мені здається білі поворотники потрібно брати) а так-то білі диски нормас взагалі, мені подобається, свої теж подумав в білий пофарбувати", "молодець!!! Видно машинка потрапила в хороші руки!!!", "Можливо перед тім як фарбувати треба було грунтом для пласмаси пшикнути", "04: 00 - знежирювати бензином не можна, принаймні перед фарбуванням, він сам по собі жирний. Найкраще знежирювати перед фарбуванням – Антілсіоіконом", "знежирювати потрібно тільки антісіліконом. Тоді буде все супер. А так красунчик, тільки не колгоспь її сильно", "справа не в знежиренні)) а в наждачку)) потрібно було дуже добре замотувати)) а так .. нова фарба .. підняла стару)) яку потрібно було добре зачистити))", "Згідно законодавства тоніровочна плівка спереді не має бути ширше 8см,бокові передні повинні пропускати 75% світла. Заднє та задні бокові-без обмеженнь. Також заборонено тонірувать серебристим кольором. Нещодавно купивши перше своє авто, таку-ж ракету. І нариваться на штраф у світлі зростання величини штрафів-не збираюсь!",- написали відгуки українські користувачі Мережі.

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Нагадаємо, що під Харковом трапилася страшна аварія з легковими автомобілями.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українців попередили про сильне подорожчання бензину.