Експерти попереджають українських водіїв про подорожчання бензину і дизельного палива

Останні кілька тижнів мережі автозаправних станцій регулярно підвищують роздрібну ціну на різні види автомобільного паливо. У період з 26 по 27 січня вартість бензину і дизельного палива знову зросла. Про це повідомляє iнформаційний портал "Enkorr.ua".

Експерти повідомляють, що за останній час середня ціна бензину марки А-92 виросла по країні в на 10 копійок, у зв'язку з чим середня вартість тепер становить 31,84 гривень за літр. В цей же час на 10 копійок подорожчав і бензин А-95, тому літр палива тепер коштує 32,72. На 12 копійок в ціні зросло дизельне паливо, літр якого обійдеться в 32,04 гривень.

В окремих мережах АЗС паливо подорожчало особливо сильно. Це, наприклад, мережа АЗС "Укр-Петроль", де бензини і дизельне паливо підвищилися в ціні на 80 копійок, у зв'язку з чим бензин А-92 подорожчав до 30,60 гривень за літр, А-95 — до 31,60 гривень за літр, а солярка тепер коштує 30,70 гривень за літр.

У" Кворіум " ціна на всі види палива підвищилася на одну гривню, так що літр А-92 тепер коштує 31,65 гривень, літр А-95 — 32,95 гривень за літр, а дизельне пальне — 31,25 гривень за літр.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що скоро в Україну повернеться обов'язковий техогляд.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі з'явилися фотографії гоночного"Запорожця".

Також "Hyser" писав, що у Міністерстві економіки нагадали українцям, скільки транспортного податку їм потрібно заплатити.