У соціальній мережі розмістили дуже цікавий пост, в якому можна побачити унікальний модифікований автомобіль. Один умілець з України зробив незвичайне перетворення "Запорожця" і "Москвича" в неймовірний седан.

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці «autosamodelka"в Instagram.

"Щось під назвою "Лань". Седан з дводверним кузовом. Побудований жителем Луганської області в період раннього "Самавто". Базується на агрегатах і деталях серійних автомобілів; з часом був модернізований – встановлений більш потужний двигун від ВАЗ-2101. Кузов склопластиковий, з гармонійним, стилістично витриманим дизайном. Машина експлуатувалася в Лисичанську до середини 2000-х років, збереглася на ходу до теперішнього часу. Repost: @arseniikoseniuk", - підписали публікацію в соціальній мережі.

Варто приділити особливу увагу даному екземпляру, так як він виглядає досить стильно і круто. Ентузіаст зміг здивувати навіть найзатятіших автолюбителів. Численна публіка, яка побачила цю публікацію в Інтернеті, не пройшла повз і залишила чимало відгуків з компліментами автору творіння.

"З Запорожця зроблений", "нарешті то! Саморобка у якій все порядку зі стилем і дизайном!", "Творець славно потрудився, хороший смак у людини, який Рік випуску інтресн?; був би у нього вибір багатший випускав би шедеври думаю))", "Вишлядіт стильно, у автора були і руки з потрібного місця, і смак", "на той час доже дуже нормально", "Вау, дуже гармонійно скомпільовані деталі. Це круто!", "Такий собі Опель 70х", "дуже крутий стиль авто", "відмінно виглядає, в рази краще серійних автомобілів, автор обдарована людина!",- залишають коментарі захоплені українці.

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Нагадаємо, що у мережі показали дуже рідкісний ВАЗ.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", мила дівчина-блогер показала, як своїми руками усунути заводські проблеми в Ниви.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі розповіли, які автомобілі купували українці в 2021 році.