У мережі показали неофіційний рендер, на якому зображена оновлена "Волга"

Автомобілі з модельного ряду Горьковського автомобілебудівного заводу є, мабуть, одними з найкрасивіших машин радянської епохи. У " Волг "як і раніше безліч шанувальників у всіх країнах колишнього СРСР, і частина автолюбителів хотіла б побачити нове втілення"бойової класики". Інформаційний портал "Car.ru"показав, як могла б виглядати така машина.

Так, в мережі з'явилися неофіційні рендери, автор яких пофантазував на тему того, як виглядала б "Волга" в сучасних реаліях 2022 року. Варто відзначити, що створений ним дизайн зовні сильно нагадує популярну машину Posche Macan, проте у такої "Волги", можливо, буде перевага над "німцем" в сенсі вартості. Варто також відзначити, що машина виконана в популярному сьогодні кузові кросовер, який орієнтований на сімейних автолюбителів.

У задній частині використовуються досить дивні дизайнерські рішення, наприклад, задня оптика виділяється повністю круглими фарами, а також масивним фейковим дифузором. У задній частині автомобіля також в очі кидається два патрубка вихлопу, однак, з урахуванням сучасних дизайнерських рішень, можна припустити, що вони там скоріше для краси, ніж говорять про серйозні динамічних характеристиках "Волги".

Нова Волга. Фото: Car.ru

Примітно, що для складання такого автомобіля можна було б використовувати популярну платформу MQB, а під капот поставити 2-літровий турбомотор, який видає від 180 до 220 кінських сил. Привід такого автомобіля, швидше за все, був би або переднім, або повним.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі показали позашляховик Jeep, який завівся після 30 років простою під відкритим небом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі показали, як "Таврія" могла б виглядати сьогодні.

Також "Hyser" писав, що у мережі на продаж виставили унікальний спортивний ГАЗ 30-х років.