У мережі показали особливості транспортування старих автомобілів з Японії в Росію

Російський місто Владивосток відомий автолюбитель в першу чергу своїм близьким розташуванням до Японії, з якої в місто надходить досить велика кількість старих праворульних автомобілів і запасних частин до них. Правда, як з'ясувалося, ці машини далеко не завжди доїжджають до Російської Федерації в хорошому стані. Про це повідомляє iнформаційний портал "Wroom".

Так, в мережі з'явилися фотографії, на якому відображено судно, яке прибуло з Японії в порт Владивостока. Корабель завантажений партією японських старих машин, однак при транспортуванні виникла проблема: всі машини на палубі виявилися покриті товстим шаром льоду.

Замерзлі автомобілі. Фото: Wroom

Повідомляється, що товщина льоду, що покриває автомобілі, становить до десяти сантиметрів. Лід закрив машини настільки сильно, що за ним навіть незрозуміло, яка це модель машини, за обрисами можна тільки приблизно припустити марку автомобіля.

Така ситуація сталася через те, що під час транспортування температура опустилася до рекордно низьких значень, а судно потрапило в шторм, в результаті чого потрапляє на палубу, де стояли машини, вода, миттєво замерзала. В результаті машини без розморожування вивантажили на берег. Варто відзначити, що автомобілі відбивали від палуби перфораторами і кувалдами, в результаті чого транспорт пошкодився, хоча лід можна було розтопити і спиртом.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі показали позашляховик Jeep, який завівся після 30 років простою під відкритим небом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі показали, як "Таврія" могла б виглядати сьогодні.

Також "Hyser" писав, що у мережі на продаж виставили унікальний спортивний ГАЗ 30-х років.